Artikel wijzigen

Website beheer

Inleiding Website Standaar Artikel Artikel wijzigen Documenten Nieuws Meer mogelijkheden

Om een bestaand artikel in een pagina onderdeel te wijzigen selecteert u aan de linkerkant de desbetreffende pagina. Vervolgens ziet u rechts de artikelen met verschillende icoontjes:

 

De betekenis van de icoontjes 
  De vlaggetjes geven aan of een artikel vertaald is. 
Met het vergrootglas kunt u de inhoud van het artikel bekijken.
Met het kladblok kunt u het artikel wijzigen. U doorloopt dan dezelfde stappen als bij het aanmaken van een nieuw artikel.
Door middel van het haakje met rood kruis kunt u een artikel verwijderen. Als u hier op klikt krijgt u de keuze om het artikel alleen van de desbetreffende pagina te verwijderen OF op alle pagina’s waar het artikel gekoppeld is.
Met het rode stopbord kunt u een artikel depubliceren. Het artikel is dan niet meer zichtbaar op de website, maar blijft wel zichtbaar in de backend. 
Met het groene vinkje kunt u het artikel weer publiceren.
Met dit icoontje kunt u een vertaling invoeren. In het scherm selecteert u bij de optie “doel-taal” de gewenste taal. Vervolgens kunt u de vertaling van het artikel invoeren. Nadat u een taalversie heeft gemaakt en heeft opgeslagen herhaalt u deze stappen voor de volgende taal.
Met dit icoontje kunt u een artikel kopiëren. Het gekopieerde artikel wordt gedepubliceerd in dezelfde container geplaatst. U kunt het artikel aanpassen en in de gewenste container plaatsen.