Paviljoen Sjoerd (Ameland) verkozen tot Meest Duurzame Strandpaviljoen van Nederland!

Paviljoen Sjoerd meest duurzame strandpaviljoenmaandag 31 juli 2023 10:45

Donderdag 27 juli werden op Ameland de jaarlijkse prijzen voor het Beste Strandpaviljoen en het Schoonste Strand van Nederland uitgereikt. Beachclub Perry’s uit het Zeeuwse Scharendijke werd uitgeroepen tot het Beste Strandpaviljoen van 2023, en het strand van Noord-Beveland (in het bezit van Blauwe Vlag) werd uitgeroepen tot Het Schoonste Strand van Nederland.

Naast de prijzen voor het Beste Strandpaviljoen en het Schoonste Strand, maakte de jury de winnaars van de andere hoofdprijzen bekend. Paviljoen Sjoerd op Ameland, vorig jaar nog verkozen tot Beste Strandpaviljoen van 2022 én al jaren gecertificeerd met Green Key, werd uitgeroepen tot Meest Duurzame Strandpaviljoen van Nederland.

Een prachtige prestatie die laat zien dat certificering met Green Key leidt tot meer erkenning en duurzaamheid, zonder in te leveren op kwaliteit. Wij willen bij deze Paviljoen Sjoerd en de andere winnaars, van harte feliciteren!

De Strandverkiezingen worden georganiseerd door Strand Nederland en Rijkswaterstaat en worden ondersteund door Koninklijke Horeca Nederland, Het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen en Blauwe Vlag/Green Key Nederland.

« Terug

Reacties op 'Paviljoen Sjoerd (Ameland) verkozen tot Meest Duurzame Strandpaviljoen van Nederland!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.