Noord-Beveland verkozen tot Schoonste Strand van Nederland!

Noord-Beveland schoonste strandmaandag 31 juli 2023 10:44

Donderdag 27 juli werden op Ameland de jaarlijkse prijzen voor het Beste Paviljoen en het Schoonste Strand van Nederland uitgereikt. Noord-Beveland, in het bezit van Blauwe Vlag, mocht de landelijke prijs voor het Schoonste Strand in ontvangst nemen. De jury was bijzonder te spreken over de verantwoordelijkheid die de gemeente, ondernemers en bezoekers samen voelen om het strand schoon te houden en goed te zorgen voor dit natuurgebied aan de kust.

Daarnaast werden de prijzen voor het Schoonste Strand per provincie uitgereikt. Zo wonnen in de 3 provincies Zuid-Holland (Wassenaar), Noord-Holland (Heemskerk) en Zeeland (Noord-Beveland) allemaal Blauwe Vlag deelnemers!

Een prachtige prestatie die laat zien dat deelname aan Blauwe Vlag leidt tot meer schoonheid én positieve erkenning. Wij willen bij deze Gemeente Noord-Beveland, Gemeente Wassenaar en Gemeente Heemskerk van harte feliciteren!

De Strandverkiezingen worden georganiseerd door Strand Nederland en Rijkswaterstaat en worden ondersteund door Koninklijke Horeca Nederland, Het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen en Blauwe Vlag/Green Key Nederland.

« Terug

Reacties op 'Noord-Beveland verkozen tot Schoonste Strand van Nederland!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.