Wij staan op de Recreatie Vakbeurs 2023, komt u ook?

Recreatie Vakbeurs 2023donderdag 12 oktober 2023 10:05

Komt u op 14, 15 en 16 november naar onze stand op de Recreatie Vakbeurs 2023 in Hardenberg? Wij kunnen u dan meer vertellen over Green Key en Duurzaam Gastvrij, de normen, uw keuring en u helpen met andere vragen over de keurmerken.

Ook verzorgen wij een workshop op donderdag 16 november 11.00 uur in de exposanten studio over het belang van gecontroleerd duurzaam ondernemen. Geïnteresseerd? Klik hier voor het programma.

Onze stand

  • Waar: Evenementenhal Hardenberg - stand 722
  • Wanneer: 14, 15 en 16 november
  • Tijd: 10.00 uur tot 18.00 uur

De workshop: Duurzaam ondernemen met een keurmerk

  • Waar: Exposanten studio
  • Wanneer: donderdag 16 november
  • Tijd: 11.00 uur

Je bedrijf runnen met oog en hart voor duurzaamheid is niet meer weg te denken. Waarom zou je dit doen en hoe pak je dit aan?

Op deze vragen gaat Erik van Dijk van Stichting KMVK in. Erik is in Nederland verantwoordelijk voor het Green Key label. Een label voor duurzame accommodaties in onze branche zoals campings, bungalowparken, hotels en restaurants. Nederland telt ruim 740 ondernemingen die met Green Key gecertificeerd zijn.  Daarnaast heeft KMVK ook het label Duurzaam Gastvrij, gebaseerd op Green Key, voor o.a. sportaccommodaties, zwembaden en welnesscentra.

 Erik gaat in op het belang van gecontroleerd duurzaam ondernemen. Greenwashing loert om de hoek. Maar een keurmerk is niet alleen een bewijs voor, het is ook een instrument hóe duurzaam te ondernemen. Wat u allemaal in uw bedrijfsvoering kunt doen. In een interview vorm met een keurmeester en een ondernemer die Green Key heeft geïmplementeerd hopen we u van de nodige informatie én ervaringen te overtuigen van nut en noodzaak tot duurzaam ondernemen.

Zien we u daar?
Gratis registreren kan hier

Wat is de Recreatie Vakbeurs?
De beurs vindt plaats op het ideale moment in de tijd voor de recreatiebranche en zorgt ervoor dat u in een dag(deel) op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in de sector. U ziet de nieuwste fysieke producten, diensten en innovaties van ruim 300 exposanten uit de complete sector (13 verschillende branches) binnen de recreatie. U ontmoet (bestaande) relaties en ontdekt nieuwe leveranciers. 

Kortom, een compleet aanbod waarbij een bezoek aan Recreatie Vakbeurs u klaarstoomt en up-to-date maakt voor het nieuwe recreatieseizoen! Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de sector en weten waar u op moet inspelen om ‘futureproof te blijven? Kom dan op 14, 15 en 16 november 2023 naar Evenementenhal Hardenberg en zorg dat u op de hoogte blijft van alle ‘trending topics’ in de recreatiesector.

« Terug

Reacties op 'Wij staan op de Recreatie Vakbeurs 2023, komt u ook?'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.