2 Green Key deelnemers als winnaar uit de bus bij Gaia Green Awards

Gaia Green Awards - Kapellerputwoensdag 20 september 2023 11:09

Tijdens een feestelijke awardshow op Gastvrij Rotterdam zijn de Gaia Green Awards 2023 uitgereikt. De awards worden toegekend aan de meest duurzame restaurants, hotels en MICE-locaties van Nederland en België. Leon Keekstra (Stadsbemoeial Rotterdam) en de juryleden hebben de volgende winnaars bekendgemaakt: 

 • Categorie hotels – Kapellerput (Heeze)

• Categorie restaurants – Ethica (Den Haag)

• Categorie MICE-locaties – De Groene Afslag (Laren)

Zowel Kapellerput als Ethica hebben het gouden Green Key certificaat. Een mooie bevestiging dat certificering met Green Key je bedrijf aantoonbaar duurzaam maakt én het bedrijf meer op de kaart zet!

Ethica won daarnaast ook nog eens de Falco Eleonora Award voor hun opvallend duurzame Food & Beverage concept, met een menukaart met grotendeels vegetarische en lokale producten en wild dat uit over populatie geschoten is.

De winnaars van deze achtste editie ontvingen een dinercheque van Euro-Toques en een bijzondere award ontworpen door atelier De Wijde Doelen; een kunstatelier waar getalenteerde kunstenaars met een verstandelijke beperking werken.

Wij willen bij deze Kapellerput en Ethica (en uiteraard ook de De Groene Afslag) van harte feliciteren met deze prachtige prestatie en hun inspirerende functie voor andere bedrijven om ook (verder) te verduurzamen!

De Gaia Green Awards zijn awards voor horecabedrijven uit België en Nederland die uitblinken op het gebied van duurzaam ondernemen. De Gaia Green Awards zijn een initiatief van een brede coalitie van organisaties en partijen die actief zijn in de verduurzaming van de horecasector.

« Terug

Reacties op '2 Green Key deelnemers als winnaar uit de bus bij Gaia Green Awards'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.