Algemeen

Green Key uitreiking 2015

Op donderdag 5 februari a.s. is de jaarlijkse congresdag van de Stichting KMVK en worden ook de Green Key's 2015  uitgereikt.
Genodigden kunnen zich aanmelden via onderstaande button.
Indien u geen uitnodiging heeft ontvangen kunt u contact met ons opnemen.

AANMELDEN

Het aanmeldformulier is voor 1 persoon. Wilt u een 2e persoon aanmelden dan vult u het formulier nog een keer in

WELKOM

Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. In Nederland zijn we in 2007 overgegaan van de milieubarometer (sinds 1998) naar Green Key.
Aan dit keurmerk kunt u zien dat de deelnemers er alles aan doen om de druk van onze onderneming op natuur en milieu te minimaliseren. Daarmee gaan Green Key bedrijven net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Het certificaat kent in Nederland drie niveaus: brons, zilver en goud. Hoe meer milieumaatregelen een recreatiebedrijf heeft ingevoerd, hoe hoger het ‘milieuvriendelijke’ niveau.

In de praktijk
Betekent dit dat u moet inboeten op luxe? Of dat u tijdens uw vakantie of dagje uit continu rekening houden met natuur en milieu? Zeker niet. Voorwaarde van de Green Key is dat de kwaliteit en het comfort van de gast te allen tijde gewaarborgd blijft.

    

Zo gaan de deelnemers zuinig om met water, maar dan wel zó dat u na een lange dag alsnog kunt genieten van een heerlijke, warme douche. Ze maken gebruik gemaakt van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, maar het bedrijf is hierdoor niet minder schoon. Tijdens uw verblijf kunt u ’s avonds een goed boek lezen, onder een sfeervolle spaarlamp. En de toiletverlichting ? Die springt, dankzij de lichtsensoren, pas aan als er daadwerkelijk iemand in het gebouw is.  Te warm of te koud zult u het niet snel krijgen, wij letten erop dat de verwarming of airconditioning op de juiste tijden aan of uit gaat. Dit alles bevordert niet alleen uw comfortgevoel, maar ook de status van natuur en milieu!

Uitreiking 2013 foto's